Radu Banciu, despre Ioan Ghișe la Președinție: De-a dreptul un erou

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit despre singurul contracandidat al lui Victor Ponta la Președinție din PSD, dar și despre un alt posibil candidat, Ioan Ghișe. 

Despre juristul Victor Nițu, simplu membru de partid din PSD, candidat la Președinție, Radu Banciu subliniază: "El spune că are un proiect electoral mai bun decât al prim-ministrului şi că Ponta şi-a pierdut din credibilitate. Vă dați seama, Geoană se învârte ca profesorul Baltazar în odaie și nu știe ce să facă. La asta nu se aștepta. Aș merge pe mâna acestui individ. Nimeni la București n-a auzit de el, iar el e practic în măsură să ajungă președintele României. Cum ar fi de exemplu o bătălie în turul doi între Predoiu și Nițu? Nici n-ar zice lumea că ar fi alegeri prezidențiale, ci unele într-un sector".

"Tot ne plângeam că se învârt aceiași oameni pe la toate televiziunile, iată că a apărut un nou personaj în această cursă. Mai avem unul, Ioan Ghișe. Dacă va lua Ghișe 3% la alegeri, e de-a dreptul un erou", a mai completat Radu Banciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel