RADET închide sistemul de încălzire. Vezi de când

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) anunţă, vineri, închiderea sistemului de încălzire, având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare din ultima perioadă.

Regia informează, într-un comunicat de presă, că începând cu data de 28 aprilie va iniţia procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat al municipiului Bucureşti.

Măsura a fost luată în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, care precizează că 'oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10°C, între orele 18,00 - 6,00', arată sursa citată. De la această măsură fac excepţie obiectivele speciale - spitale, creşe, şcoli, grădiniţe, sere, etc. - în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a conducerii acestora.

În data de 18 aprilie, RADET a decis repornirea sistemului de alimentare cu agent termic pentru încălzire având în vedere numeroasele cereri primite de la cetăţeni, precum şi prognoza meteo care indica temperaturi medii sub 10 grade. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel