Urmărește emisiunea live


Quintus: „Dacă eram preşedintele PNL, USL ar fi continuat”

Mircea-Ionescu-Quintus
Mircea-Ionescu-Quintus

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, i-a acordat un interviu lui Adrian Ursu, interviul fiind prezentat în emisiunea "Secvenţial" de la Antena 3.

Mircea Ionescu Quintus a vorbit despre situaţia actuală din PNL, despre viitorul partidului şi despre oamenii politici care fac parte în prezent din PNL. Acesta a declarat că, în cazul în care s-ar fi aflat în fruntea PNL în momentele de cumpănă ale USL, alianţa nu s-ar fi rupt.

"Dacă eu eram președintele PNL, găseam o soluție. USL ar fi continuat pentru că mai aveam – cel puțin până la alegerile prezidențiale – datoria să rămânem împreună. Greșelile ar fi trebuit să fie reparate și USL să meargă mai departe", zis Mircea Ionescu Quintus.

„Din păcate, nu am crescut liberali, am crescut electori, am crescut buni parlamentari", a precizat Mircea Ionescu Quintus.

PNL încă mai poate face istorie, consideră Mircea Ionescu Quintus, însă „mă uit cu disperare că cei la care se îndreaptă speranţele mele sunt deja oameni trecuţi de o anumită vârstă", scrie Antena 3.

VEZI ȘI: Quintus: Decizia lui Tăriceanu, o gravă greşeală și premeditată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel