PSD Timiș, măcinat de incertitudini. Speculații după moartea neașteptată unui lider PSD

Deputatul PSD Gheorghe Ciobanu a murit, la vârsta de 50 de ani, în urma unui infarct.

În urma morții premature și neașteptate a deputatului PSD Gheorghe Ciobanu, au apărut speculații în plan local. Gheorghe Ciobanu era singurul candidat la funcția de președintele executiv al PSD Timiș. Noul președinte al formațiunii, Sorin Grindeanu, a decis să amâne alegerea unui birou de conducere care să-l sprijine.

Pressalert.ro scrie că imediat după moartea deputatului au apărut speculații cu privire la problemele pe care Gheorghe Ciobanu și le făcea pentru că nu ar mai fi fost dorit în conducerea PSD Timiș, dar și că ar fi avut un contracandidat, pe Titu Bojin care ar fi dorit să candideze pentru funcția de președinte executiv al PSD Timiș. 

Cu privire la aceste speculații, Titu Bojin a spus, pentru sursa citată, că "nu am decis să candidez pentru o funcţie de conducere în PSD Timiş. Până în acest moment nu am luat o hotărâre". În calitate de fost şef al PSD Timiş, Titu Bojin susţine că "momentan organizaţia are un conducător bun, care poate face faţă şi fără un preşedinte executiv. Eu am discutat cu mai mulţi colegi, inclusiv cu Sorin, şi am spus că nu este neapărat nevoie să avem un preşedinte executiv în PSD Timiş, că se poate conduce şi fără, mai ales că aşa am evita o luptă a orgoliilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel