PSD, boicot la recepția lui Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis nu l-a invitat pe Liviu Dragnea, președintele PSD, la recepția de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni. 

Motivul pentru care Klaus Iohannis nu l-a invitat pe Liviu Dragnea este că nu a invitat "politicienii penali". Excepția a fost Traian Băsescu, fost președinte. Liviu Dragnea a confirmat că nu a fost invitat si a adăugat că e foarte trist, dar "nu știu cine va merge de la noi". 

Semnalul dat de președintele PSD a fost clar. La recepția de la Palatul Cotroceni, de la vârful PSD a participat doar Ana Birchall, aceasta părăsind destul de repede recepția din parcul Palatului Cotroceni. 

Dintre foștii ministri ai Cabinetului Ponta nu a putut fi observat decât fostul ministru al Justiției, Robert Cazanciuc.

Câteva sute de persoane au participat, luni, în grădina Palatului Cotroceni la recepția oferită de președintele Klaus Iohannis în cinstea Zilei Europei. Printre invitați au putut fi observați președinta ÎCCJ, Lvia Stanciu, șefa DNA, Laura Codruța Kovesi și șeful DIICOC, Daniel Horodniceanu, membrii ai CSM, foarte mulți magistrați, membrii Guvernului Cioloș, parlamentari, jurnaliști și ofițeri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel