PSD are peste 1.000 de primari și consilieri incompatibili

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, luni, că PSD are în prezent 1.185 de primari și consilieri incompatibili, precizând că social-democrații sunt ”vânați constant”.

”Am fost atacați și vânați zece ani de zile de un regim ticălos. Avem în momentul ăsta 1.185 de primari și consilieri incompatibili. Numai noi, PSD-ul! Cred că nu avem primari, viceprimari sau consilieri județeni și municipali în țară să nu fie sub o anchetă sau sub o vânătoare la nivel național. Nu există județ să nu avem o problemă cu conducerea partidului. Zece ani de zile am fost vânați constant. Am crezut că după noiembrie 2014 lucrurile vor intra pe făgașul normal și o să trăim și noi puțin în normalitate în țara asta. Iată că nu trăim, că vânătoarea continuă”, a spus Codrin Ștefănescu, într-o ședință a conducerii PSD Prahova.

Citește și: Ponta rupe tăcerea! De ce nu l-a susținut pe Dragnea în PSD

El a acuzat legile ”băsiste” și a transmis că social-democrații sunt cei mai vânați. În context, liderul interimar al PSD Prahova a arătat că administrația este blocată, transmite Agerpres: ”Ne abatem din ce în ce mai mult de la calea democratică. (...) Totul e blocat în țara asta. Vrei să faci un proiect, îți e frică să mai și semnezi. (...) Noi am moștenit niște legi băsiste care acum ne afectează principalul partid pe care populația îl înzestrează tot timpul cu un procent uriaș și noi suntem tot timpul cei mai vânați, cei mai atacați”.

Ulterior, Codrin Ștefănescu a declarat că ”cineva are ceva cu PSD-ul” și că situația este una dificilă.

”E o nebunie ce se întâmplă. Se vede clar că cineva are ceva cu PSD-ul. (...) Picătura care a umplut paharul a fost cu Liviu Dragnea, care a luat cu un cu suspendare cu motiv că a coordonat campania pentru referendum și picătura care a făcut paharul să se reverse a fost faptul că un procuror l-a anchetat pe primul-ministru cu gândul de a da jos un guvern. (...) În momentul ăla s-a produs ceva în partid. (...) Deja avem o situație foarte grea”, a conchis liderul social-democrat, subliniind în același timp necesitatea unor modificări la legea privind incompatibilitățile. De asemenea, el a anunțat că în septembrie va fi demarat dialogul social în acest sens.

Vezi și: Ponta a făcut anunțul! Până când va sta la Palatul Victoria

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel