PSD, alegeri cu SCANDAL. Codrin Ștefănescu, schimb tensionat de replici

CODRIN ȘTEFĂNESCU
CODRIN ȘTEFĂNESCU

Deputatul Marcel Ciolacu, secretar al Camerei Deputatilor, a fost ales prin vot deschis președinte al PSD Buzău, dupa ce contracandidatul său, fostul senator Vasile Ion, s-a retras la finalul conferinței din competiție

VEZI ȘI: Cine este Marcel Ciolacu, noul șef PSD Buzău. Fotografii controversate

De menționat că fiind un singur candidat pentru funcția de președinte, s-a optat pentru vot deschis. Nemulțumirile nu au întârziat să apară din partea grupării Ion Vasile – Ghiveciu – Mocanu, care a reclamat permanent faptul că alegerile au fost aranjate.

De altfel, fostul senator Ion Vasile a precizat că va contesta validitatea ambelor conferințe PSD desfășurate la acest sfârșit de săptămână.

Ședință PSD cu scandal

Conferința, la care au participat 1.410 delegați, a fost condusă de secretarul general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu și a fost pe alocuri tensionată.

Vasile Ion și unii dintre susținătorii săi au acuzat "gruparea Boșcodeală-Ciolacu" de "influențarea delegaților" și "trucarea alegerilor". Ca urmare, Ion Vasile a părăsit sala de ședință înainte de votul final.

În replică, noul președinte al PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a susținut că alegerile au fost corecte și nu a încercat în niciun fel să influențeze votul".

Codrin Ștefănescu, schimb dur de replici

"Vine domnul Ion Vasile și ne vorbește despre Revoluție într-un oraș martir... (...) Eu nu am venit aici să conduc ședința. I-am salutat pe colegii mei, lucru pe care dumneavoastră nu l-ați făcut", a spus Codrin Ștefănescu într-un schimb de replici dur cu Ion Vasile. (Video News Buzău, minutul 43).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel