PSD a decis data când va prezenta bilanțul guvernării Ponta

Partidul Social Democrat va face, duminică, bilanţul guvernării Ponta, care va fi prezentat la o conferinţă de presă programată după şedinţa Comitetul Executiv Naţional al partidului. 

CExN al PSD se va reuni duminică, de la ora 13,00, la Camera Deputaţilor, iar conferinţa de presă privind bilanţul guvernării va avea loc la finalul evenimentului. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, miercuri, după întâlnirea cu premierul desemnat Dacian Cioloş, că va prezenta un bilanţ al guvernării PSD-UNPR-ALDE, o guvernare foarte bună care a început în 2012.

Citește și: Eurostat: România, lider în UE la creșterea economică. Victor Ponta, prima reacție

'Vrem să arătăm într-una din zilele următoare cam cum lasă România guvernarea PSD-UNPR-ALDE. Vorbim de o guvernare foarte bună, vorbim de o perioadă care a început în 2012, când USL a preluat România într-o situaţie nu foarte fericită din punct de vedere economic şi lăsăm România într-o situaţie foarte bună, cu o creştere economică durabilă şi sănătoasă, cu macroechilibrele foarte bine susţinute. Şi cred că trebuie să prezentăm publicului care este situaţia actuală, adică ce preia acest Guvern', a afirmat atunci preşedintele PSD. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel