Provocare inedită din PMP pentru Ilie Năstase

Ilie Năstase candidează pentru un loc de senator în colegiul 8 din Sectorul 4 al Capitalei și a primit o provocare inedită din partea unui contracandidat.

Fosta jucătoare de tenis, Ruxandra Dragomir, candidat al PMP la alegerile parțiale din 25 mai, îl provoacă la un meci de tenis și o dezbatere televizată pe Ilie Năstase, adversarul său din colegiul 8.

”Îl invit pe domnul Ilie Năstase, contracandidatul meu la alegerile parțiale pentru Senatul României din colegiul 8, sectorul 4 al Capitalei, la o dezbatere Tv privind problemele cetățenilor din Sectorul 4, precum și, în prealabil sau ulterior, la un meci de tenis.

Sunt convinsă că aceste confruntări vor fi de interes pentru cetățenii Sectorului 4, iar ei vor putea judeca preocuparea pe care fiecare dintre noi o are în legătură cu problemele din colegiu, precum și fair-play-ul de care dăm dovadă în această competiție.

Dacă există în Alianța PSD-UNPR-PC domni care provoacă doamne din PMP la întreceri sportive, iată că și în Mișcarea Populară există femei care sunt gata să concureze din punct de vedere sportiv, dar și politic, cu bărbați din această alianță. În ceea ce-l privește pe domnul semifondist Dan Șova, îl invit mai întâi să facă măcar 10 kilometri de autostradă, dacă tot e ministrul Transporturilor. Ar fi un bun antrenament pentru programul de autostrăzi despre care tot vorbește fără să vedem deocamdată vreun rezultat”, a declarat Ruxandra Dragomir, potrivit stiripesurse.ro.

Vezi și: Șova o provoacă pe Udrea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel