Protestul împotriva lui Klaus Iohannis, EȘEC TOTAL

Primul protest împotriva președintelui Klaus Iohannis, al celor supărați pe televiziunile din trustul Intact, în special pe Antena 3, a fost un eșec total. Gălăgia de pe Facebook este tăcere în stradă. Câteva zeci de protestatari s-au strâns, sâmbătă, în Piața Universității, dar s-au dispersat rapid.

După ce televiziunile din trustul Intact au umplut Piața Constituției cu aproape zece mii de oameni, protestatarii dezamăgiți de poziția lui Klaus Iohannis cu privire la evacuarea Antena 3 de către ANAF nu au reușit să se strângă nici o sută.

Umilința este cu atât mai mare cu cât televiziunile așa-numite "băsiste" transmiteau vineri că Antena 3 a strâns în stradă câteva mii de pensionari și că întâlnirea este un eșec.

Protestatarii anti-Antene, cei 40.000 de pe Facebook care i-au transmis un mesaj președintelui au ales, însă, sâmbătă, zi liberă, să rămână în case.

Unele televiziuni aveau camerele video pe poziții, dar nu au avut ce filma, doar tinerii care se îndreptau spre barurile din Centrul Vechi.

Este posibil ca președintele Klaus Iohannis să fi calmat spiritele revoluționare prin declarația sa puțin mai amplă în care a spus că a înțeles mesajul via Facebook și că nu este apropiat de trustul de presă Intact.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel