Proteste România. Jandarmii au descoperit apartamentul de unde se arunca în protestatari

 Jandarmii braşoveni, care au asigurat desfăşurarea în bune condiţii a acţiunilor de protest desfăşurate în perioada 31 ianuarie - 12 februarie, au reuşit să localizeze blocul de unde o persoană sau mai multe au aruncat asupra manifestanţilor care se deplasau în marş în zona Onix, cu diverse obiecte. 

Purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile 'Burebista' Braşov, col. Laurenţiu Adrian Stoian, a confirmat că zona din care s-a aruncat cu obiecte a fost monitorizată de jandarmi după ce săptămâna trecută s-a aruncat cu un pahar de sticlă în coloana de manifestanţi. S-a reuşit astfel localizarea apartamentului de unde duminică seara s-a aruncat din nou cu o cană de porţelan.

Din fericire, niciunul dintre manifestanţi nu a fost lovit de obiectele aruncate, a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Braşov. 

"Colegii mei au sunat la interfonul apartamentului din zona Onix de unde s-a aruncat, însă nu a răspuns nimeni. În fapt, pentru că nu a fost depusă la poliţie o sesizare în acest sens, neînregistrându-se victime, rămâne ca efectivele de jandarmi să acorde o atenţie deosebită în continuare acelei zone pentru a putea stabili cu certitudine despre cine este vorba, asigurându-vă că vă voi ţine la curent cu rezultatul cercetărilor noastre", mai precizează sursa citată. 

Protestele s-au desfăşurat la Braşov în ultimele 12 seri fără alte incidente majore, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel