Urmărește emisiunea live


PROTEST TAROM - CURSE ANULATE de PROTESTELE PILOȚILOR. MESAJUL COMANDANTULUI AIRBUS, care explică situația

Mai multe curse ale companiei Tarom au fost anulate luni dimineaţă, din cauza unor acţiuni de protest spontane la care au recurs membrii echipajelor.

Vezi aici nemulțumirile piloților de la TAROM: Protest spontan la TAROM: Avioanele, întârziate la sol din cauza piloților nemulțumiți

Până acum, au fost anulate cursele Tarom din Bucureşti spre Cluj (ora 7:30), Satu Mare (7:55), Baia Mare (7:55) şi Oradea (8:00).

De asemenea, au fost anulate curse cu destinaţia Bucureşti de la Târgu Mureş (7:00), Sofia (7:05), Iaşi (7:10), Chişinău (7:15), Baia Mare (11:05) şi Oradea (11:10), se arată pe site-ul Aeroportului "Henri Coandă".

Potrivit reprezentanţilor Tarom citați de Mediafax, celelalte zboruri se desfăşoară conform programului.

Este a doua zi de proteste consecutive la TAROM, după ce duminică mai mulți piloți ai companiei s-au declarat inapți pentru zbor.

Comandantul detașamentului Airbus din cadrul TAROM, Dan Trușcă, le-a transmis duminică dimineața colegilor săi un mesaj care scoate la iveală o situație îngrijorătoare pentru compania românească de transport aerian.

Citește aici mesajul trimis de comandantul detașamentului Airbus din cadrul TAROM: Mesaj trimis de comandatul detașamentului Airbus, devastator pentru TAROM

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel