Protest în Prelungirea Ghencea. Locuitorii zonei vor modernizarea infrastructurii

Un marș de protest va avea loc sâmbătă, 1 aprilie, în Prelungirea Ghencea.

Locuitorii zonei solicită din nou modernizarea infrastructurii rutiere şi pietonale, adică “stradă cu 4 benzi, trotuare, pistă de biciclete, pod peste Centură”, se arată într-un comunicat de presă.

Acesta este cel de-al optulea protest pentru infrastructură al locuitorilor din zonă, în ultimii 4 ani.

Organizatorii protestului acuză faptul că în urma protestelor repetate, autoritățiile au demarat doar pe ”hârtie” procedurile de modernizare a străzii.

”Locuitorii zonei nu mai au încredere în promisiunile autorităților și-și vor manifesta nemulțumirea în stradă. Oamenii susțin că fiecare zi de întârziere a celor 2 proiecte înseamnă pericol de accidente pentru pietonii lipsiți de trotuare, înseamnă mult timp pierdut în trafic de soferi, inseamna blocarea in trafic a autobuzelor RATB, înseamnă îngrădirea dreptului la liberă circulație și o proastă calitate a vieții pentru toți cei care locuiesc aici sau care tranzitează zona.”, se arată în sursa citată.
 
La protest vor fi invitați primarul general, Gabriela Firea și noul director general al CNAIR, Stefan Ioniță, dar și primarul sectorului 6, primarul sectorului 5, președintele Consiliului Județean Ilfov, primarul orașului Bragadiru și primarul comunei Domnești.
 
Protestul va fi unul pașnic, anunță organizatorii. Marşul se va desfășura între orele 11.00 și 15.00, pe traseul Ansamblul Primăvara (Prel. Ghencea nr. 100, sector 6) - intersecția Prelungirea Ghencea cu Șoseaua de Centură – Domnesti – retur Cartierul Latin (Prel. Ghencea nr. 53, Bragadiru, jud. Ilfov), pe o banda de circulatie si cu traversarea Șoselei de Centură.
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel