Inedit: Membri CNA organizează un protest împotriva Laurei Georgescu, în fața instituției

Miercuri, 20 august, la ora 11:00, persoane care s-au mobilizat pe rețelele de socializare intenționează să protesteze în fața sediului CNA împotriva modului în care Laura Georgescu conduce instituția.

Organizatorii au lansat o pagină de Facebook intitulată "Donați un bec pentru CNA", mesaj cu trimitere la incidentul de vineri seară, când s-a dat sentința în dosarul ICA, iar televiziunile nu au fost monitorizate din cauza unei "pene de curent".

“CNA-ul doarme si Laurei Georgescu ii place tot mai mult sa ne lase in pana de curent. Vino cu un bec, cu un cablu, cu o priza, cu orice crezi ca ii poti oferi Laurei Georgescu pentru a nu mai lasa CNA-ul fara curent, de fiecare data cand vrea sa faca un abuz! Sau pur si simplu vino alaturi de mine sa ii cerem demisia! CNA-ul nu este al ei! Este al tuturor romanilor! Vino miercuri, 20 august, ora 11 la sediul CNA (Bucuresti, Bdul Libertaii nr. 14, S5) sa-i trezim!”, a scris pe Facebook unul dintre membrii CNA, Valentin Jucan.

Alături de Jucan, la proteste mai este așteptată și Narcisa Iorga, un alt contestatar fervent al Laurei Georgescu, actualul președinte al Consiliului Național al Audiovizualului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel