PROTEST anti-KLAUS IOHANNIS. Ultimele informații din Piața Universității- LIVE TEXT

UPDATE: DCNews ar fi scris un live text despre ceea ce avea să se întâmple în această seară la Universitate, dar a fost o seară de sâmbătă ca oricare alta, una calmă, cu tineri care se îndreptau spre Centrul Vechi și mașini prinse în aglomerația din trafic. Niciun strigăt de protestatar supărat pe Klaus Iohannis nu s-a auzit în Piață, doar claxoane, pesemne că cei 40.000 de grăitori de pe Facebook, al căror mesaj a ajuns la președinte, au fost liniștiți de ultima ieșire a acestuia.

Primul protest împotriva lui Klaus Iohannis are loc, sâmbătă, în Piața Universității. Este generat de susținătorii furioși ai președintelui după declarația acestuia despre evacuarea Antena 3 de către ANAF.

"Eu cred că aţi ajuns într-o situaţie neplăcută şi inutilă. Cred că libertatea de exprimare nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. Abordarea heirupista din partea ANAF mi se pare nepotrivită dacă nu discutabilă. Am constatat, din discuții pe care le-am avut, că există deschidere la factorii de decizie și prin discuții așezate și calme, se găsesc discuții convenabile" este declarația lui Klaus Iohannis care a dus la aproape 40.000 de unlike-uri pe pagina de Facebook. Apreciat de Antena 3, președintele nu a fost apreciat și de vechii săi susținători, vehemenți împotriva trustului Intact.

Vineri, președintele Klaus Iohannis a spus că "am înţeles foarte clar mesajul pe care l-am primit via Facebook" și a lămurit ce a vrut să spună în prima sa reacția la cazul Antena 3-ANAF.

VEZI AICI: ANAF-Antena 3. Klaus Iohannis: "Am înțeles mesajul primit via Facebook"

Protestele din Piața Universității încep la ora 18:00. DCNEWS vă va transmite ultimele informații.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel