Pronosticul lui Dragnea pentru Iohannis în dosarul de la ICCJ

liviu-dragnea
liviu-dragnea

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, nu crede că decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție în dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis îi va crea probleme noului președinte, fiindcă va fi una favorabilă.

Întrebat, vineri seară, la România Tv, dacă PSD a creionat un plan în cazul în care Iohannis va fi declarat incompatibil, Dragnea a răspuns: "Nu cred că va pierde procesul. Nu!".

Dragnea a arătat că-și dorește ca Iohannis să fie un președinte care să susțină proiecte importante precum revizuirea Constituției și regionalizarea, dar că deocamdată nu-i poate lipi o etichetă.

Bogdan Chirieac, despre un scenariu devastator pentru președintele Klaus Iohannis

"Eu nu cred că poate răspunde cineva la această întrebare. Cred că dl Iohannis este în perioada firească în care a început să primească informații și să învețe ce înseamnă funcția de președinte al României. După ce va vedea toate pârghiile, toate atribuțiile, o să vedem toți cum evoluează ca și atitudine", a spus Dragnea.

Curtea Constituţională a decis, marţi, că articolul din Legea 161/2003 în baza căruia ANI i-a declarat incompatibili pe mai mulţi aleşi locali, între care şi preşedintele ales Klaus Iohannis, fost primar al municipiului Sibiu, este constituţional.

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel