Promisiunea lui Dragnea, despre viitorul guvern

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat joi, la Constanţa, la Şcoala de vară a femeilor social-democrate, că este exclus ca viitorul guvern ce va rezulta în urma alegerilor parlamentare din acest an să aibă la bază o coaliţie a social democraţilor cu PNL.

'Nu va fi guvern PSD-PNL ! Nu zic da, pentru că nu se poate ! PSD intră într-un guvern care poate rezista şi în care-şi pune în valoare programul de guvernare. Eu nu cedez presiunilor, orice s-ar întâmpla. Nu uităm nici condamnarea mea, nici dosarul pentru corupţie de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman, nici ceea ce se mai pregăteşte. Pur şi simplu vreau să avem şansa să dăm ţării un guvern cât mai bun alcătuit din partide politice care se pot înţelege pentru ca românii să poată trăi mai bine', a spus Dragnea.

Liderul social-democrat a afirmat şi faptul că viitorul program de guvernare va avea politici consistente în domeniul apărării naţionale şi demografic.

'Nu trebuie să trăim cu iluzia că stând între graniţe nu ne afectează ceea ce se întâmplă lângă noi. Încă suntem o insulă de stabilitate şi ca să rămânem aşa,â obiectivul nostru este să alocăm minimum 2 % din PIB pentru bugetul Ministerului Apărării Naţionale. Ne-am învăţat prost, ani la rândul, să nu ne mai intereseze armata. Ne-am tot zis că ne apără americanii, NATO, dar realitatea este că trebuie să ne apărăm mai întâi noi înşine... Capitolul apărare din programul de guvernare va fi unul consistent (...) Vom pune în programul de guvernare şi politici privind rezolvarea problemei demografice, creşterea natalităţii. Noi nu vrem să aducem imigranţi ca să ne rezolvăm probleme demografice, vrem să dezvoltăm fibra şi firea românească', a mai afirmat Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel