Promenada Mall, punct de încarcare a mașinilor electrice

Mall Promenada a lansat, în parteneriat cu Renovatio e-charge, două stații de încărcare gratuită pentru mașini electrice, devenind astfel cel mai verde mall din Capitală.

Mall Promenada a lansat, în parteneriat cu Renovatio e-charge, două stații de încărcare gratuită pentru mașini electrice, devenind astfel cel mai verde mall din Capitală. Stațiile instalate au o putere de încărcare de 22kW și se află în parcarea subterană, la nivelul -3 al centrului comercial din Calea Floreasca. Stațiile sunt prevăzute cu prize AC Type 2 și pot încărca orice tip de mașină electrică sau hibridă plugin, folosind cablul din dotarea mașinii.

„Promenada este deja un trendsetter în peisajul bucureștean în zona de shopping și petrecere a timpului liber, fiind primul  centru comercial din România certificat la nivel internațional drept „cladire albastră” (blue building). Ne dorim să le oferim clienților Promenada cea mai bună experiență și cât mai multe posibilități, iar parteneriatul cu Renovatio e-charge a venit ca un pas firesc în modernizarea centrului comercial, într-o vreme în care automobilele electrice câștigă tot mai multă popularitate. ”, a declarat Ana-Maria Leca, Center Manager Promenada. 

Centrul comercial, alături de revoluția electrică

Centrul comercial se alătură astfel revoluției electrice, fenomen care ia amploare și în România, prin integrarea mașinilor electrice în viața de zi cu zi a oamenilor. Vehiculele electrice conduc la un oraș mai curat, mai verde și cu un nivel redus de zgomot. Pe lângă reducerea emisiilor de CO2 și reducerea zgomotului de rulare, mașinile electrice contribuie și la combaterea dependenței de produse petroliere, fiind un factor activ în sprijinirea inovației și a combaterii poluării la nivel global. 

„Suntem încântați să avem centrul comercial Promenada alături de noi, un partener vizionar care a înțeles beneficiile mișcării electrice pentru societate și pentru mediul înconjurător. Pentru a avea succes trebuie să ai alături lideri în domeniu, care să fie receptivi la schimbare și ne bucurăm că Promenada încurajează un stil de viață responsabil.” a precizat Alexandru Teodorescu, CEO Renovatio.

Prin instalarea celor 2 stații de la Promenada, rețeaua Renovatio e-charge se extinde în mai puțin de un an la 12 puncte de încărcare în orașele: București, Ploiești, Pitești, Arad, Cluj, Timișoara, Constanța, Sibiu, Deva și Iași. Dintre stațiile instalate, 3 sunt de tip Fast Charge. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel