Program spectacole Tudor Gheorghe - Turneul „Toamna Simfonic”

Deși a fost o vară caniculară, trubadurul de serviciu Tudor Gheorghe anunţă o Toamnă bogată în șase orașe din ţara. Olteanul universal va porni intr-un turneu cu „Toamna Simfonic", când „peste creștet de dumbravă/ Norii suri își poartă plumbul/ Cu podoaba zdrentuiţă/ Tremură pe câmp porumbul".

Tudor Gheorghe va începe strânsul recoltei din:

3 octombrie, la Teatrul Naţional – Marin Sorescu din Craiova;

7 octombrie – la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa;

10 octombrie – la Opera Naţională din Iași, 13 octombrie – la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava;

17 octombrie – la Casa de Cultură a Studenţilor din Clu- Napoca;

26 octombrie – la Sala Palatului din București.

Poezia populară şi cultă românească stă în spatele lui ca un resort. Îl ţine, îl  împinge şi îl duce în permanenţă în sus.

Tudor Gheorghe nu a imitat niciodată pe nimeni si nici nu a ţinut niciodată cont de vreo modă.

Artistul este produsul firesc, normal al versului şi al melosului românesc. Asa incat, indiferent cât de secetoase sunt vremurile, Tudor Gheorghe tot reușește să aibă o Toamnă Simfonic bogată, pe care o dăruiește publicului.

„Mă iubesc oamenii, le place munca mea, dar și eu îi respect și le dau doar lucruri de calitate. Ăsta e secretul... Măcar două ore în timpul spectacolului meu să nu mai știe de coabitări, de certuri între palate, de vânzări pe șest, de toate prostiile astea. În acest turneu, ne dedicăm numai poeziei", mărturisește Tudor Gheorghe.

„Olteanul universal"  este un bun observator al vieții, al oamenilor.

„Mă duc în piață și mă uit la oameni, mă uit la femeile care cumpără, văd cum se drămuiesc oamenii. Mai vezi câte o cucoană care-și poartă o căciulă de astrahan învechită, cu un guler învechit și cum își face calculele să ia două fire de pătrunjel. <<Mai ia cucoană>>, zice ală, care nu e țăranul adevărat, intermediarul cel care vinde în piață. <<Hai cucoană, că-ți mai dau un fir la banii ăștia>>. Umilitor! Asta mă doare!", recunoaste Tudor Gheorghe.

Artistul a fost crescut cu respectul faţă de oameni şi frica faţă de Dumnezeu. Acum, când intră într-o sală de spectacole, indiferent cum se numeşte ea, fie casă de cultură, fie teatru, de la uşă şi până la director, Tudor Gheorghe salută pe toată lumea, nu aşteaptă să fie salutat.

„Abia acum îmi primesc roadele, bunei mele creşteri din copilărie; pentru că în sat la mine nu mai e cazul să salut pe nimeni, mă salută ei pe mine", spune olteanul din Podari.

Din respect pentru artist şi pentru spectatori, după ora 19:10 nu se mai permite accesul în sala de spectacol. După începerea spectacolului, locurile îşi pierd valabilitatea. Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani plătesc bilet de intrare. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Biletele se pot achiziţiona de la agenţiile salilor de spectacole din fiecare oraş unde are loc spectacolul, iar pentru cel din Bucureşti - de la Sala Palatului şi de pe site-ul oficial www.tudor-gheorghe.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel