Prognoza meteo pe trei luni. Vremea în septembrie, octombrie, noiembrie 2016

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a estimat cum va fi vremea în această toamnă. 

În luna septembrie 2016, așa cum s-a văzut și până acum, temperaturile medii lunare vor avea valori peste normele climatologice în sud-est și local în regiunile sudice și estice. În rest, temperaturile vor fi apropiate de norme. Precipitațiile vor fi deficitare în sud, est și local în vest. În vestul teritoriului vor fi apropiate de valorile normale. 

Luna octombrie 2016 nu va face excepție. Temperaturile medii lunare vor fi mai ridicate decât normalul perioadei în cea mai mare parte a teritoriului. Excepție vor face regiunile centrale, nordice și vestice, unde vor fi apropiate de norme. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de norme în sud-est și local în sudul țării. În restul teritoriului vor fi excedentare. 

În luna noiembrie, temperatura va avea valori medii lunare apropiate de normă în cea mai mare parte a țării. Posibil să fie mai cald decât în mod normal în sud, sud-est și vest. Precipitațiile vor fi în normele climatologice în regiunile sud-estice și sudice, iar în rest vor putea fi excedentare. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel