PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în weekend

Meteorologii anunță pentru vineri o vremea în încălzire, astfel că în regiunile sudice devine mai caldă decât ar fi normal. Norii se înmulţesc doar la munte şi în nord-vest, unde, pe arii restrânse va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă şi în Moldova. Aşadar, termometrele vor indica la amiază între 24 de grade în sud-estul Transilvaniei şi 33 de grade în sudul Olteniei, informează Realitatea TV.

PROGNOZA METEO. În Bucureşti avem parte de o zi mai caldă decât ar fi normal. În condiţii de cer mai mult senin termometrele vor indica la amiază 31...32 de grade.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales în zona Carpaţilor Occidentali şi în grupa vestică a Meridionalilor, unde spre seară, pe arii restrânse va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste. Se încălzeşte uşor astfel că termometrele vor indica 20 de grade la Păltiniş, 21 în Predeal, 19 la Semenic, tot 19 grade şi la Sinaia şi Arişeni şi 15 sus pe Ceahlău.

Pe litoral vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 şi 30 de grade, iar apa mării va avea 24 de grade.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea continuă să se încălzească, astfel că în mare parte din ţară maximele trec de 30 de grade, iar în Lunca Dunării ajung la 35 de grade, pragul de canicula, la Giurgiu şi Alexandria. Uşor mai răcoare o să fie în nord şi centru: 29 de grade la Baia Mare, 27 la Cluj si Miercurea Ciuc şi 28 la Sibiu şi Suceava. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la munte, în vest, nord-vest şi centru, unde pe arii restrânse, mai ales în a doua parte a zilei, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

[citeste si]

Şi în Capitală avem parte de vreme din ce în ce mai caldă. Începem ziua cu 19-20 de grade, iar la amiază termometrele vor indica în jur de 33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul slab până la moderat.

PROGNOZA METEO. Duminică vremea se nu schimbă prea mult. Maximele vor fi cuprinse între 27 si 35 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul extrem, unde disconfortul termic se va accentua. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate pe parcursul zilei mai ales în zona de munte, iar seara în vestul teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări în estul țării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel