Prognoza meteo. Cum va fi vremea în weekend

Canicula
Canicula

Vremea se menţine caniculară şi în următoarele zile. Sâmbătă disconfortul termic se va menţine accentuat în majoritatea regiunilor, dar cu precădere în jumătatea de sud-vest unde indicele temperatura-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va menţine călduroasă, izolat caniculară în vestul şi în sudul ţării. Cerul va fi variabil, dar cu înnorări temporar accentuate după-amiaza în zonele montane şi cele deluroase din sudul ţării, iar seara şi la începutul nopţii si în partea de vest a teritoriului unde local vor fi averse şi descărcări electrice. Punctiform ploile vor avea caracter torenţial şi va cădea grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 27...29 de grade pe litoral si în jurul a 35 de grade izolat în Câmpia de Vest şi Câmpia Română.

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea va fi în continuare călduroasă, iar disconfortul termic se va menţine. Temperatura maximă se va situa în jurul a 33 de grade şi indicele temperatură-umezeală va fi la pragul critic de 80 de unităţi în orele după-amiezii. Cerul va fi variabil, iar vântul în general moderat.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Va fi în continuare o vreme călduroasă în apoape toate zonele, iar disconfortul termic, deşi mai puţin accentuat ca în precedentele zile, se va menţine în special în zonele de câmpie din sudul şi din vestul ţării, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, scrie romaniatv.net.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel