Ponta, Predoiu, Iohannis, Tăriceanu: Profilul președintelui ideal

Cătălin Predoiu (PDL), Klaus Iohannis (PNL), Călin Popescu Tăriceanu (PLR) și Victor Ponta (PSD). Înșiruire de prezidențiabili, care și-au strigat public modelul de un președinte altfel pentru România, unul perfect, ideal. 

Cei patru prezidențiabili au realizat, prin declarațiile lor publice, profilul președintelui ideal pentru România:

Victor Ponta: "Cred că acest rol de a uni, de a ajuta la dialog, de a accepta toate părerile, de a reuşi să pună oamenii împreună să lucreze, nu să se lupte. Nu cred că preşedintele României trebuie să aibă cât mai multă putere!".

Klaus Iohannis: "Preşedintele trebuie să fie un model de onestitate, echilibru şi bună-credinţă. Vreau mai puţin spectacol, mai puţină gălăgie". 

Cătălin Predoiu: "Un preşedinte trebuie să ştie să fie şi jucător, şi mediator. Când nu eşti amândouă, nu eşti complet ca preşedinte! Poate că, uneori, trebuie să fii şi preşedinte spectator. Când lucrurile merg bine, să le laşi să meargă bine!". 

Călin Popescu Tăriceanu: "Preşedintele României trebuie să fie reprezentantul tuturor românilor, nu numai al acelora cu care preşedintele simpatizează politic! Trebuie să aibă o capacitate de a aduna în jurul lui forţele vii ale societăţii, energiile, creativitatea românilor; nu să-i divizeze! Trebuie să fie factorul de coagulare a românilor, cel care trebuie să le dea sentimentul de mândrie". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel