Profi salută concurența: Vecine Lidl, bine te-am găsit!

profi_21777900
profi_21777900

La două săptămâni de la deschidere, un banner mare galben salută competitorul din Toplița: „Vecine Lidl, bine te-am găsit!"

[caption id="attachment_354554" align="alignleft" width="310"] Foto: economica.net[/caption]

"Profi crede în concurenţa sănătoasă şi mesajul din Toplița este menit să evidenţieze exact acest crez. De altfel, înainte de Topliţa am lansat un astfel de mesaj la Sibiu, unde magazinele noastre sunt vecine, iar când Lidl a venit în Romania, i-am urat bun venit prin pliantul distribuit constant în magazinele noastre", este răspunsul Profi, potrivit economica.net.

Prima salutare (aparent) cordială a retailerului la adresa Lidl s-a folosit şi la deschiderea a celui de-al 166-lea magazin de la Sibiu, în luna mai a acestui an, acolo unde Profi a deschis într-o locaţie din imediata apropiere a unei alte unităţi Lidl.

Magazinul celor de la Profi din Topliţa este deschis într-un spaţiu comercial aflat în centrul oraşului, în timp ce magazinul celor de la Lidl se află pe strada Sportivilor, la câteva sute de metri şi face parte din reţeaua Plus preluată de Lidl. Chiar în apropierea magazinului Lidl, Profi ar fi montat plăcuţe cu indicatoare spre propriul magazin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel