Profesor universitar, mort într-un accident la Constanța

Foto: RTV.net
Foto: RTV.net

Grav accident de circulație la Constanța în urma căruia un profesor universitar a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite.

Accidentul a avut loc  între Constanţa şi Valu lui Traian. Potrivit Cuget Liber, una dintre victimele accidentului  este un cunoscut producător TV, Pocinoc Tatiana Laura. Aceasta este producător la Prima TV şi profesor la Universitatea de Arte "George Enescu" Iasi.

Profesorul universitar, Michael Beck Hamlescher, cel care a decedat în accidentul rutier , ar fi provocat accidentul, arată primele cercetări la faţa locului.

Michael Beck s-a născut în localitatea Gârbova, din judeţul Sibiu, iar în 1975 a emigrat în Republica Federală Germania, unde a urmat două specializări: clarinet şi dirijor, la Universitatea de Muzică din Koln. De-a lungul timpului a fost dirijor a numeroase orchestre din Germania, cu care a concertat în Europa, Canada şi SUA.

Citește și: Profesor universitar, mort într-un accident de circulație

După 1989 profesorul universitar s-a întors în România, unde, pe lângă proiectele muzicale s-a implicat şi în acţiuni umanitare. Din 2009 colaborează cu Universitatea de Arte „George Enescu" din Iaşi, a cărei orchestră o dirijează.Acesta este, de asemenea, producător al unor emisiuni la Telemoldova şi la Prima TV, după cum arată legitimaţiile găsite de poliţişti în maşina bărbatului. Profesorul Michael Beck Hamlescher era supranumit „dirijorul viselor", căci în decursul a peste 30 de ani de carieră a organizat aproape 400 de concerte de binefacere.

Accidentul de la Constanța vine în urma unei alte tragedii petrecute în urmă cu două zile, în urma căreia un alt profesor universitar și-a pierdut viața la Arad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel