PROFEȚIA care îngrozește lumea. Va veni un cutremur...

Unul dintre secretele de la Fatima continuă să dea fiori omenirii. Este vorba despre numeroase semne care se vor arăta înaintea nenorocirii finale. Într-o noaptea friguroasă, cu  10 minute înainte de miezul nopții, un cutremur major va zgudui Pământul timp de opt ore.

Toate cele trei secrete au fost transcrie de unul dintre cei trei copii care au văzut-o pe Fecioară Maria la Fatima. Lucia a devenit între timp călugăriță și a păstrat cu sfintentie informațiile primite de la Fecioara Maria la arătarea Ei. Se spune că printre secretele de la Fatima, s-ar strecură și un al patrulea, în care Maica Domnului vorbește despre sfârșitul lumii așa cum o știm acum. Printre profețiile care dau fiori se număra una groaznică.

Capovilla este singurul supraviețuitor acuzați de tăinuirea celui de-al treilea secret de la Fatima. Acesta spune că nu există niciun al treilea sau al patrulea secret și că totul este o fabulație. Ce e interesant e faptul că fostul papă, Benedict al XVI-lea, îl contrazice. Conform legendei, Fecioară Măria s-ar fi arătat începând cu 13 mai, 1917, unor copii, pe un câmp din Portugalia. Maica Domnului a dat mai multe avertismente, iar unele dintre ele au fost păstrate în secret până în ziua de azi.

[citeste ]

Cei care cred în teoria profeției apocaliptice făcute de Fecioara Măria spun că acest cutremur se va produce într-o iarnă, cu 10 minute înainte de miezul nopții. Cutremurul care va dură 8 ore nu va fi cel care va extermina lumea, ci va fi abia al treilea semn al Apocalipsei. Se spune că acest cutremur va devasta complet axă planetei noastre și va ține lumea în întuneric timp de 3 zile.

Totul va fi în întuneric. Atunci, o mare cruce mistică va apărea pe cer pentru a vă aminti preţiosul preţ pe care Iisus l-a plătit pentru Dragostea sa pentru umanitate.În casa voastră, unicul lucru care ar putea să lumineze vor fi aceste lumânări binecuvântate.

Urmatorul semn, care va declansa si Apocalipsa, va fi asasinarea unui barbat de nivel inalt. Atunci un razboi nuclear, asa cum nimeni nu isi poate imagina, se va declansa. In urma Apocalipsei, doua treimi dintre oameni vor muri in primele trei zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel