MCV. Procurorul General: Mă aștept la un raport pozitiv

Procurorul general al României, Tiberiu Nițu, a declarat, joi, la interviurile DC News Live, că activitatea Ministerului Public a fost apreciată pozitiv în ultimele rapoarte privind Mecanismul de Verificare și Cooperare (MCV), lucru despre care crede că nu se va schimba nici la proxima verificare.

"Mă aștept la un raport pozitiv în ceea ce privește activitatea Ministerului Public și credeți-mă că am făcut eforturi", a declarat procurorul general.

Tiberiu Nițu a subliniat că ultimele rapoarte MCV relevă progresul înregistrat de instituția pe care o conduce.

"În ceea ce privește Ministerul Public, aș putea să vă spun că în ultimele rapoarte activitatea noastră a fost evidențiată pozitiv. Rezultatele pe care noi le-am înregistrat în ultima perioadă de timp, de la data ultimei evaluări și până în prezent, sunt foarte bune, spunem noi, și denotă faptul că noi am înțeles importanța obiectivelor care sunt monitorizate; am înțeles că trebuie să ne implicăm foarte mult în combaterea corupției, a evaziunii fiscale, a confiscării bunurilor provenite din infracțiuni, iar rezultatele pe care le-am obținut evidențiază acest lucru", a declarat procurorul general al României.

Procurorul general, Tiberiu Nițu, arată traseul dosarului NANA: "Aici a fost problema"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel