Probleme grave! Simona Halep ar putea rata Turneul Campioanelor 2015

Simona Halep a abandonat în meciul din primul tur de la Beijing, împotriva spanioloaicei Lara Arruabarena, din cauza unei accidentări. Românca s-a retras la scorul de 4-5 în setul întâi și speră să se refacă pentru Turneul Campioanelor 2015, de la Singapore.

"Am probleme la tendonul lui Ahile, am nevoie de tratament și am nevoie de o pauză, nu vreau să forțez. Am avut aceleași probleme și la Guangzhou și la Wuhan, acum însă s-au acutizat. E o accidentare serioasă, ar fi fost periculos să continuu. Sper doar să mă recuperez și să fiu aptă curând.

Nu m-am gândit că am nevoie de o pauză după Guangzhou. Toți jucătorii au accidentări de-a lungul anului, pentru că jucăm multe meciuri. Pentru mine, astăzi, durerile au fost prea mari și de aceea am abandonat" a declarat Simona Halep pentru site-ul WTA.

Obiectiv final: Turneul Campioanelor

"Prioritar pentru mine e să fiu sănătoasă. Bineînțeles că fiecare turneu e important, dar cel mai important e să fiu ok, să nu simt durere. Sper să pot juca la Turneul Campioanelor. Acesta e obiectivul meu în acest an", a continuat Simona Halep, citată de gsp.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel