PRO TV, reacție privind excluderea lui Marcian Petrescu de la "Românii au talent"

După ce Marcian Petrescu a spus că a fost eliminat de la "Românii au talent", deși a primit 4 de DA, reprezentanții concursului au transmis un punct de vedere.

Marcian Petrescu a primit un telefon de la echipa de organizare a show-ului prin care i s-a spus că a fost exclus. PRO TV a transmis că nu este primul caz, deciziile filmate calificând concurentul pentru jurizarea care are loc după concurs.

"Marcian Petrescu nu este un caz singular, mai sunt. El a fost respins la jurizare. Juriul se întâlneşte după emisiune şi revede înregistrările, atunci se decide cine merge mai departe. Toţi concurenţii care primesc DA sunt talentaţi.

Între preselecții și semifinale este o etapă intermediară, cea a jurizării. În această etapă ajung toți concurenții care la preselecții primesc 3 sau 4 de DA din partea juriului. Juriul alege din aceștia cei 60 de concurenți care intră în semifinalele live. Acestea sunt regulile formatului în toate țările unde este produs acest show și în toate sezoanele 'Românii au talent' difuzate până acum a existat această etapă, difuzata la TV la finalul preselecțiilor , a spus Alina Bratu, Director de Comunicare al PRO TV, scrie ReporterVirtual.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Românii au talent, situație REVOLTĂTOARE: Trebuie circ și senzație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel