Pro TV, mișcare strategică, în 2015, privind difuzarea serialului „Puterea destinului"

Pro TV continuă strategia de business care vizează o politică de promovare a canalelor mai mici din grup. În consecință, telespectatorii postului vor putea urmări, la începutul anului viitor, în prime-time, primele episoade ale unui serial turcesc, care va fi mutat, ulterior, pe Acasă TV.

După ce Kanal D a dat lovitura cu serialele turcești difuzate în intervalul de maximă audiență și Pro TV testează terenul. Astfel, primele episoade ale serialului turcesc „Puterea destinului" vor putea fi vizionate pe PRO TV, din 5 ianuarie, de luni până joi, de la ora 20:30, potrivit paginademedia.ro.

Continuarea serialului va fi difuzată pe Acasă TV.

De altfel, Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV SA, anunța la jumătatea lunii decembrie, într-un comunicat de presă, că în 2015 grupul de media din România pe care îl conduce vizează susţinerea întregului portofoliu, şi nu doar a brandului principal.

„Puterea destinului", lumea modernă pusă faţă în faţă cu tradiţiile turcești

Pe lângă intrigă, conflicte, lupta pentru adevar şi o impresionantă poveste de dragoste, serialul aduce în prim plan tradiţiile turceşti, dar şi lumea modernă pusă faţă în faţă cu tradiţiile prin prisma personajului principal, o frumoasă tânără de 18 ani. Schimbările din viaţa tinerei vor aduce răsturnări de situaţie, aceasta acceptând să facă eforturi neimaginate pentru a-şi ajuta familia. Acțiunea serialului se desfășoară în Sud-Estul Turciei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel