PRO TV, decizie radicală după emisiunea cu Klaus Iohannis. Monica Macovei, prima victimă

PRO TV a luat o decizie radicală din cauza presiunilor din campania electorală pentru alegerile prezidențiale 2014. 

Site-ul stirileprotv.ro a renunțat la interviurile cu prezidențiabilii, după prima emisiune, de marți, la care a fost invitat candidatul ACL, Klaus Iohannis. Mai mult, interviul cu Klaus Iohannis a fost șters de pe site. Monica Macovei, candidat independent ar fi trebuit să fie invitata de miercuri. 

Monica Macovei, prima victimă 

Marți seară, Monica Macovei a scris pe Facebook-ul său: "Mâine ar fi trebuit să particip la o emisiune online pe site-ul stirileprotv.ro. Am fost anunțată de reprezentanții ProTV că emisiunea a fost anulată ca urmare a unui telefon din partea CNA. Mai mult, emisiunea la care a participat astăzi contracandidatul Johannis a fost ștearsă de pe site". 

Candidații s-au vrut invitați

Potrivit paginademedia.ro, Alina Bratu, șeful comunicării Pro TV, a declarat decizia "aparține Pro TV și a fost luată ținând cont de faptul că după difuzarea online a video-chatului, o serie de alți candidați și susținători ai lor au solicitat timp egal de exprimare pe site-ul știrilor. În aceste condiții, deși Pro TV invitase la discuție principalii 6 candidați, din care acceptaseră invitația doar 4, Pro TV a decis să renunțe complet la a mai organiza aceste video-chaturi, pentru a nu crea impresia unui partizanat politic".

Alina Bratu a declarat că a fost o decizie editorială internă și că nu a existat nicio intervenție a unei autorități publice sau a CNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel