Urmărește emisiunea live


Pro TV are un nou CFO: Aura Zaharia, fost director financiar la Intact

Pro TV anunță că, începând de astăzi, noul chief financial officer al postului de televiziune va fi Aura Zaharia, cea care în ultimul deceniu a deținut o funcție similară în companii mari, precum Grivco Group, Antena Group (ambele din grupul Intact), Țiriac Auto și DTH Television Group.

„Suntem încântați să îi urăm bun venit Aurei în funcția de CFO al grupului nostru și membru al echipei de management. În acest rol, Aura va avea în cadrul grupului PRO TV responsabilităti precum controlul, planificarea și raportarea financiară, alături de guvernanța corporativă. Sunt convins că expertiza sa va contribui la implementarea cu succes a strategiei de business. De asemenea, doresc să îi mulțumesc lui Matei Drîmboceanu pentru activitatea sa", a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV, potrivit paginademedia.ro.

Aura Zaharia are o experiență în finanțe de peste 16 ani, fiind, de altfel, specializată în economie la Universitatea Kent din Caterbury. Are calificarea profesională FCCA (Chartered Certified Accountant) și este membru CECCAR și CAFR.

Anterior, Aura Zaharia a lucrat 6 ani în KPMG, după care a devenit director financiar regional și director general adjunct în cadrul grupului Metromedia, pentru societățile de cablu TV și internet din România și Moldova. A colaborat de asemenea cu grupul Țiriac Auto ca și CFO pentru mărcile Mercedes, Chrysler Jeep și Mitsubishi. În cadrul grupului Tiriac, s-a implicat direct în deciziile operaționale, făcând parte din CA al dealerului Mercedes Casa Auto București. Ulterior, timp de patru ani, a fost CFO pentru Boom TV, iar în martie 201 a devenit CFO la Antena 1, unde a coordonat funcțiile de raportare, bugetare și control financiar în cadrul societății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel