Urmărește emisiunea live


Priveliște fabuloasă din vârful celei mai înalte clădiri din lume

O imagine compusă cu ajutorul a 48 de fotografii realizate din vârful celei mai înalte clădiri din lume oferă o priveliște uimitoare a Dubaiului.

  

Fotograful britanic Gerald Donovan a dorit să împărtășească cu toți oamenii ceea ce a experimentat pe viu în vârful celei mai înalte clădiri construite vreodată, Burj Khalifa, aflat la 828 de metri înălțime față de nivelul mării, scrie stirileprotv.ro.

Astfel, a compus o imagine fabulaosă ajutorul a 48 de fotografii pe care le-a realizat, în care se pot observa diverse obiective turistice ale Dubaiului, precum Dubai Mall, renumitul hotel Burj Al Arab sau Hipodromul Meydan. Poza poate fi marită sau rotită pentru a oferi o imagine cât mai apropiată de cea pe care o au turiștii aflați în vârful clădirii Burj Khalifa.

"Priveliștea este totul. Nimic nu se poate compara cu priveliștea - este un loc unic. De la perioada Marilor Piramide, puține clădiri au deținut titlul de cea mai înaltă clădire de pe Pământ. (...) Este o clădire foarte, foarte specială și sper că oamenii o vor aprecia și mai mult acum, când vor vedea priveliștea din vârful său", a declarat Gerald Donovan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel