Principesa Margareta şi Principele Radu, moment inedit după 20 de ani de la căsătorie

Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au primit, sâmbătă, după 20 de ani de la căsătorie încă o pereche de verighete, "Verighetele Veşniciei", în cadrul unei ceremonii religioase oficiată la Catedrala Încoronării de la Alba Iulia.

Ceremonia religioasă a fost organizată după ce Alteţelor Lor Regale au dorit să aibă o slujbă de binecuvântare a cununiei lor pe pământ românesc, fiind invitaţi de către Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu, Arhiepiscop de Alba Iulia, la Catedrala Încoronării, locul unde au fost încoronaţi Regele Ferdinand şi Regina Maria, în 15 octombrie 1922, în calitate de suverani ai României Mari.

Ceremonia religioasă a fost oficiată cu uşile închise, la ea participând întocmai ca acum 20 de ani, membri ai familiei, prieteni, colegi şi colaboratori apropiaţi, iar oamenii veniţi au putut să asculte slujba din curte.

[citeste si]

Apropiaţi ai Casei Regale şi preoţi au explicat că evenimentul este unul privat şi că Alteţele Lor Regale se bucură de prezenţa oamenilor, însă pot intra doar cei care au invitaţie.

Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu s-au căsătorit religios la 21 septembrie 1996. Din 2001, locuiesc la Palatul Elisabeta din Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel