Prințul Charles, Honoris Causa la Universitatea din Cluj

 Universitatea Babeş-Bolyai va decerna Alteţei Sale Regale Charles, Prinţ de Wales, titlul de Doctor Honoris Causa, în cadrul unei ceremonii solemne care va avea loc luni după-amiază. 

'Aflat pentru prima oară în vizită la Cluj, moştenitorul Coroanei Regale Britanice va primi titlul onorific în cadrul unei ceremonii restrânse, la care vor avea acces şi un număr limitat de jurnalişti', au anunţat joi reprezentanţii UBB. 

Ceremonia va avea loc în Aula Magna din clădirea principală a UBB, de pe strada M. Kogălniceanu nr. 1. 

Prinţul Charles s-a aflat ultima oară în România la sfârşitul lunii martie, pentru o vizită de trei zile, pe parcursul cărora a fost prezent la nu mai puţin de 12 întâlniri şi evenimente oficiale. 

În prima zi a vizitei, Alteţa Sa Regală a depus o coroană de maci la Mormântul Eroului Necunoscut din Parcul Carol I şi a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional "Steaua României" în Grad de Mare Cruce. Joi, 30 martie, Prinţul de Wales a vizitat Muzeul Satului Dimitrie Gusti, Parcul Natural Delta Văcăreşti şi Fundaţia FARA România. În aceeaşi zi, Prinţul Charles a fost primit de premierul Sorin Grindeanu şi de Patriarhul Daniel. În cursul serii, Alteţa Sa Regală a mers la Palatul Elisabeta şi a fost celebrat în cadrul unei recepţii la Athenee Palace Hilton, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel