Primul spectacol în limba engleză al Operei Comice pentru Copii

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale Operei Comice pentru Copii, Nino, revine pe scenă în luna martie, în două premiere: “Nino Arlechino” și “Cu Nino la Londra”, ambele jucate în Salonul Mozart.

Adaptat după opera comică “Pimpinone”, de Georg Phillip Telemann, “Nino Arlechino” reunește o echipă tânără de artiști, coordonată de regizoarea Irina Furdui. Alături de protagonistul poveștii originale - naivul Pimpinone - Nino Arlechino le va arăta copiilor cele mai nostime ghidușii, inspirate de dragostea ce i-o poartă amândoi lingușitoarei Vespetta. Premiera are loc pe 1 martie.

Pe 10 martie se desfășoară prima călătorie muzicală “Cu Nino la Londra”. Asemeni celorlaltor spectacole din seria “Cu Nino în Jurul Lumii”, și acesta prezintă, într-un mod captivant pentru cei mici, cele mai importante repere culturale ale destinației din titlu. Noutatea acestui eveniment interactiv este faptul că va fi susținut integral în limba engleză, în premieră absolută pentru repertoriul Operei Comice pentru Copii. Nino îi va îi va ghida pe copii în călătoria imaginară prin legendara capitală a Regatului Unit, iar Soliștii OCC le vor însoți pașii cu secvențe celebre de musical.

Până la finalul stagiunii curente, Opera Comică pentru Copii pregătește alte 9 spectacole în premieră: “Pinocchio” (la Sala Mare), “Concert-lecție de  Harpă”, “Concert-lecție de Pian”, “Salonul de Musical”, “Concert-lecție de Vioară și Pian”, “Directorul de Teatru” (la Salonul Mozart), “Ivan Turbincă”, “Underground Tango” și “Harap Alb” (la Sala UnderGrant).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel