Primul eveniment internațional la care participă viitorul președinte. Băsescu nu e invitat

Un eveniment organizat sub patronajul Casei Regale a României și cel al Academiei de Diplomație Culturală din Berlin, condusă de Emil Constantinescu, va aduna la Palatul Parlamentului 20 de foști șefi de stat și guvern cu rol vital în căderea comunismului și prăbușirea Cortinei de Fier.

Evenimentul de la Palatul Parlamentului va fi primul de factură internațională la care va participa viitorul președinte al României (finala Ponta-Iohannis se desfășoară pe 16 noiembrie - n.r). Traian Băsescu nu a fost invitat.

Personalități precum Lech Walesa, fostul lider al Poloniei, sau Sali Berisha, fostul președinte al Albaniei, se vor afla în ziua de 20 noiembrie la Palatul Parlamentului, iar seara vor participa la un concert și la un dineu organizate de Casa Regală, potrivit informațiilor DC News.

La evenimentul de la Palatul Elisabeta va participa și Majestatea Sa Regele Mihai I.

Programul de la Palatul Parlamentului include 25 de mese rotunde la care foștii și actualii lideri de stat vor discuta cu masteranzi și doctoranzi ai Univeristății din București.

Personalitățile politice vor putea să răspundă la întrebările jurnaliștilor în cadrul unui forum special dedicat discuțiilor cu reprezentanții mass-media.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel