Primarul Iaşiului, adus cu mascaţii la DNA. Cum comentează Codrin Ștefănescu

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, a fost adus cu mascaţii la DNA.

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, a fost ridicat, joi după-amiază, de procurorii DNA, în urma percheziţiilor făcute la locuinţa sa, dar şi la sediul primăriei şi la Poliţia Locală, într-un dosar privind fapte de corupţie care ar fi fost comise în acest an.

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, este suspectat de abuz în serviciu, fiind acuzat că îi folosea pe angajaţii Poliţiei Locale, instituţie subordonată primăriei, să supravegheze anumite persoane, iar directorul Poliţiei Locale îl ţinea la curent cu toate detaliile legate de persoanele urmărite.

Citește și: Percheziții DNA la primăria Iași. Primarul Nichita, vizat într-un dosar de corupție

„Nu am înțeles ce se vrea exact de la domnul Nichita. Iașiul nu e așa un oraș... Dom'le, în București, lumea politică știe ce face celălalt. Știm și noi ce fac colegii liberali, ei știu ce facem noi. Dar la Iași? Adică în Târgul Ieșilor, credeți-mă, știe toată lumea orice, despre oricine. I-am sunat pe colegii din Iași, pentru că pe dl. Nichita nu am putut să îl sunăm, era luat de către mascați. I-am sunat pe cei de la conducerea PSD Iași și erau la fel de șocați ca și noi, erau siderați! Dom'le, sunteți acolo, știți de așa ceva, vreodată? Habar nu aveau! Și oameni care stau lângă Gheorghe Nichita de 12, 13, 15 ani și nu știau de lucrul ăsta. Eu aștept ca dl. Nichita să vină și să aducă niște lămuriri”, a comentat Codrin Ștefănescu, secretarul general-adjunct al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel