Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, reținut pentru 24 de ore de DNA

Edilul din Tulcea, Constantin Hogea, a fost reţinut în noaptea de joi spre vineri, în urma percheziţiilor făcute în cursul zilei la sediul Primăriei, la locuinţa sa şi la mai multe firme, într-un dosar privind fapte de corupţie care ar fi fost comise anul trecut. Constantin Hogea a fost scos cu cătuşe la mâini din sediul DNA Galaţi.

Primarul din Tulcea a fost audiat timp de aproximativ şapte ore de către procurorii anticorupţie, care ulterior au emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele acestuia.

El a fost scos cu cătuşe la mâini din sediul DNA Galaşi şi a fost urcat într-o maşină, pentru a fi dus în arestul Poliţiei Judeţene Galaţi, potrivit Mediafax.

Soţia primarului şi o angajată a Primăriei au fost și ele audiate de procurori.

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, şi soţia acestuia au fost duşi joi după-amiază la sediul DNA Galaţi, pentru audieri, unde a ajuns şi o angajată a Primăriei.

Întrebat de jurnalişti despre presupusele fapte de corupţie de care este acuzat, Constantin Hogea a răspuns: "Sunteţi drăguţi".

Conform unor surse judiciare, edilul este suspectat că ar fi primit un apartament drept mită, pentru a aproba unei firme o autorizație de construcție a unui bloc în municipiul Tulcea. 

Vezi aici detalii: Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, audiat la DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel