Primarul cu elicopter, reținut pentru fapte ce țin de campania electorală

Florin Frățică, primarul comunei Bradu din Argeș, a fost reținut, marți, într-un dosar legat de comiterea unor infracţiuni din  campania electorală pentru alegerile locale.

Edilul de la Bradu a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind suspectat de abuz în serviciu, şantaj şi coruperea alegătorilor. Florin Frațică este acuzat că a dat mită la doi cetățeni câte 50 de lei pentru a fi votat.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti urmează să decidă, miercuri,  dacă vor cere arestarea preventivă a edilului.

Florin Frățică a intrat în atenția opiniei publice după ce a fost cercetat într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 30 milioane de euro. Acesta a fost arestat preventiv, împărțind celula din arestul central printre alții cu  Marian Vanghelie, Adriean Videanu, Darius Vâlcov sau Radu Mazăre.

Frăţică este cel mai bogat primar din Argeș, având  câteva zeci de hectare de pădure,  mii de metri pătraţi de terenuri, case, spaţii comerciale dar și un elicopter. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel