Primarii PNL, supărați că nu au și ei pensii speciale

Primarii liberali vor și ei pensii speciale și transmit că șefii de partid trebuie să înțeleagă că nu e o treabă populistă.

"O să vă spun și de pensia specială, care poate o să supere. Nu e specială. Eu, de exemplu, sunt la al șaselea mandat. Ce o să fac după, sau alții care au avut patru mandate de treabă administrativă. Şefii noștri de partid sunt cei pe care îi punem noi. Și șefii de partid trebuie să înțeleagă că nu e o chestiune populistă și o chestiune că dă și că face bine la cineva. Șefii noștri de partid sunt parlamentari. Aș vrea să văd un șef de partid sau un parlamentar de-al nostru ducându-se la notar și să spună eu nu vreau pensia specială de parlamentar", a declarat Mircea Hava, primarul din Alba, citat de realitatea.net.

Acesta a mai spus, de asemenea, că un edil care a adus comunității bani europeni ar trebui să aibă un salariu mai mare față de unul în a cărei localitate nu s-a întâmplat nimic.

Întrebat de jurnaliști în legătură cu această supărare a primarilor liberali, co-președintele PNL Vasile Blaga a replicat: "Îmi dați voie să mă duc la întâlnirea cu primarii și să aud eu din gura lor, nu din a dumneavoastră? Mă duc eu să discut cu primarii".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel