Primar PSD, propunere pentru Clotilde Armand. Răspunsul acesteia

Noul primar al sectorului 1, Dan Tudorache, i-a propus, vineri, după depunerea jurământului de învestitură, lui Clotilde Armand, consilier USB, să ocupe funcţia de viceprimar, ofertă refuzată de aceasta.

'Eu spun că în sectorul 1 campania electorală s-a terminat de mult. Eu, împreună cu toţi cei 27 de consilieri, trebuie să ne apucăm de treabă, să lăsăm politica la o parte şi să fim o singură echipă, pentru că cetăţenii sectorului 1 ne-au trimis pentru a face treabă, nu politică. Cu această ocazie, chiar o invit pe doamna Clotilde Armand, dacă doreşte să acceadă la postul de viceprimar, îi întind o mână', a spus edilul, într-un scurt discurs rostit după depunerea jurământului de învestitură în calitate de primar al sectorului 1.

Reprezentanta USB, care a candidat şi ea pentru funcţia de primar, a precizat ulterior că refuză această ofertă. 'Nu o să accept această propunere, pentru că noi, toată echipa, vrem să ne păstrăm libertatea completă de a alege care sunt proiectele bune, de a propune proiecte. Nu o să facem echipă cu PSD, ca partid, în niciun caz', a declarat Clotilde Armand.

Vineri a avut loc şi depunerea jurământului de învestitură de către cei 27 de consilieri locali ai sectorului 1. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel