Prima reacție a lui Radu Mazăre după decizia ICCJ

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a oferit vineri prima reacție după aflarea veștii că judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis cercetarea sa în libertate în dosarul în care este acuzat de luare de mită.

"În primul rând, vreau să mulțumesc judecătorilor, înțelepciunii și curajului de care aceștia au dat dovadă. Întotdeauna am spus că într-un regim opresiv, dacă ne scapă cineva, aceștia sunt judecătorii. 

Vreau să le spun Paște Fericit tuturor, celor care stau în casele pe care le-am făcut, celor care au crezut în mine și în dreptate și vreau să le urez Paște Fericit și celor care mi-au făcut rău, pentru că sunt Vinerea Mare. 

Un singur lucru vreau să vă spun. Ce-am mai zis astăzi: după ce am mai adus documente, procurorii au susținut ideea că am luat șpagă ca să fac toată procedura legală. Deci nu a fost pe tot parcursul zilei de astăzi contestată legalitatea acestei achiziții, ci au spus așa: 'Mazăre a luat șpagă ca să facă acest cartier pentru săraci'. Că dacă n-aș fi luat șpagă, n-aș fi făcut nici cartierul pentru săraci, nici cartierul pentru tineri, nici restul lucrurilor. Cam asta era ideea, ceea ce mi se pare de domeniul absurdului", a declarat Radu Mazăre după ce a aflat decizia ICCJ.

Vezi și: Radu Mazăre va fi cercetat în libertate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel