Previziuni pentru Firea, Predoiu, Dan, Barbu și Turcescu. Ce spun astrologii

5 iunie este o zi importantă pentru toți candidații la Primăria București, dar ce le rezervă astrele celor mai importanți politicieni?

Gabriela Firea este născută sub semnul zodiacal RAC, Cătălin Predoiu - FECIOARĂ, Nicușor Dan - SĂGETĂTOR, iar Daniel Barbu și Robert Turcescu sunt zodia GEMENI.

Iată ce le rezervă astrele duminică, 5 iunie:

Trebuie sa faci ceva sa te eliberezi de anturajul nefast in care nimeresti azi, altfel iti va strica toata ziua. Te va acapara cu probleme, lipsuri, boli, suparari, or tu nu ai deloc aceleasi preocupari ca acestia, de aceea e absolut necesar sa te rupi de astfel de medii apasatoare. Poate au nevoie de ajutorul tau, asa o fi, dar ce vina ai tu ca sa preiei pe umerii tai toate necazurile acestora? Ori te prefaci ca nu ii auzi, ori participi cu ceva sa depaseasca si ei momentul ca sa te poti relaxa dupa aceea. - Horoscop RAC. (GABRIELA FIREA)

Vestile care sosesc de peste tot au un efect mobilizator asupra ta, pentru ca ai sansa de a participa la o activitate colectiva alaturi de oameni pe care ii apreciezi. Incepi ceva nou, ceva ce te entuziasmeaza la maximum, de aceea te apuci de treaba cu un chef fantastic, motivat de ambitia celor din jur. Incearca sa-ti pastrezi acest tonus cat mai mult timp de acum incolo, cuprins un aer proaspat, perfect pentru ceea ce ai de facut de acum incolo. Te simti bine alaturi de prieteni. Horoscop FECIOARĂ. (CĂTĂLIN PREDOIU)

[citeste si]

Atmosfera este relaxata si prietenoasa in jurul tau, te simti bine printre cei care iti tin companie, de parca ati fi prieteni de-o viata. Esti apreciat pentru simpla ta prezenta care face bine unui prieten care iti ducea dorul si te tot invita ba la o discutie, ba la o cafea... Aveti acum ocazia de a sta de vorba si a recupera timpul cat nu ati fost impreuna. Ar fi chiar o zi potrivita pentru a iesi undeva in oras, la o cofetarie, la o cafenea, pentru ca este exact atmosfera favorabila dialogului, distractiei, socializarii, deci nu refuza invitatiile. Horoscop SĂGETĂTOR (NICUȘOR DAN)

Inspiraţia te ajuta să dai o nota deosebita lucrurilor banale si gesturilor simple, iar popularitatea ta este în creştere, lucru care îţi asigură o anumită protecţie. Horoscop GEMENI (DANIEL BARBU și ROBERT TURCESCU)

Horoscop pus la dispoziție de ACVARIA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel