Președinte PNL, demis din funcție

PNL Baia Mare a informat, miercuri, că a decis vacantarea funcţiei de preşedinte al respectivei organizaţii, deţinută de Cristian Niculescu Ţâgârlaş, precum şi retragerea sprijinului politic acordat acestuia.

Potrivit unui comunicat remis Agerpres, Comitetul de Coordonare Locală al PNL Baia Mare, în urma exprimării votului celor prezenţi, a decis cu un număr de 119 "pentru", două "împotrivă" şi unul anulat demiterea preşedintelui interimar, iar cu un număr de 114 "pentru", şapte "împotrivă" şi unul anulat retragerea sprijinului politic acordat acestuia.

Cristian Niculescu Ţâgârlaş a candidat la alegerile locale din 5 iunie pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare, obţinând peste 4.000 de voturi, acesta fiind surclasat de candidatul Coaliţiei pentru Baia Mare, Cătălin Cherecheş, care a totalizat peste 32.000 de voturi.

Potrivit aceleiaşi surse, în următorul interval de timp se vor organiza alegeri la nivelul Organizaţiei Municipale PNL Baia Mare pentru ocuparea funcţiei vacantate şi se va face un audit financiar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel