PREMIILE OSCAR 2015. Cel mai bun cântec original - NOMINALIZĂRI

PREMIILE OSCAR 2015. Lupta pentru cel mai bun cântec original se dă între  "Everything Is Awesome" din "The Lego Movie", "Glory" din "Selma", "Grateful" din "Beyond the Lights", "I'm Not Gonna Miss You" din "Glen Campbell…I'll Be Me", "Lost Stars" din "Begin Again".

Marea aventură Lego spune povestea surprinzătoare a lui Emmet, un tip obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, fără să se remarce prin ceva anume, dar care ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte, din greşeală, titlurile de "persoană extraordinară" şi "salvatorul planetei". Astfel ajunge în compania unor străini curajoşi alături de care porneşte într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii, călătorie pentru care Emmet este complet nepregătit.

Personajele centrale în Selma sunt fi Martin Luther King, soţia sa - Coretta Scott King - şi Preşedintele Lyndon B. Johnson. Povestea se concentrează pe relaţia dintre King şi Johnson, precum şi asupra celor trei incursiuni din segregatul oraş Selma (Alabama) către Montgomery, în 1965, pentru a se obţine susţinerea Mişcării pentru Drepturi Civile.

Beyond the Lights este un film romantic care o prezintă pe Noni Jean o tânără, care și-a făcut debutul în muzică acum, după mulți ani de muncă. Aceasta încearcă foarte mult ca tot ceea ce face să fie de succes și aspiră ca într-o zi să devină un super-star, și astfel toate eforturile sale să fie răsplătite. Însă se pare că nu poate face fata la stresul și presiunea care este pusa pe umeri săi din cauza celebrității pe care o deține acum, așa că se hotărăște ca cel mai bine pentru ea ar fi să își ia viața.

Glen Campbell: I'll Be Me. În timp ce se luptă cu Alzheimer, legenda muzicii country, Glen Campbell, pornește în turul său de adio în SUA, Australia și Europa.

 

Cel mai recent film al regizorului şi scenaristului John Carney (ONCE), BEGIN AGAIN este o comedie sentimentală despre ceea ce se întâmplă atunci când două suflete rănite se întâlnesc, reuşind să creeze împreună o muzică frumoasă. Gretta (Keira Knightley) şi vechiul său prieten, Dave (Adam Levine) se iubesc din anii de liceu şi compun muzică împreună. Ei se hotărăsc să plece la New York atunci când el primeşte o ofertă din partea unei case renumite de discuri. Dar tentaţiile pe care le aduce faima îl determină pe Dave să se înstrăineze de Gretta, care rămâne singură şi tristă. Viaţa ei nu se transformă în bine decât când Dan (Mark Ruffalo), care lucrează - cam fără succes în ultima vreme - la o casă de înregistrări, o aude cântând pe o scenă din East Village. El este cucerit pe loc de talentul ei neşlefuit, dar veritabil. Din această întâlnire întâmplătoare izvorăşte un portret încântător al unei colaborări ce le va schimba amândurora viaţa, pe fundalul unei coloane sonore şi a unei veri petrecute în New York City. Filmul este produs de către Anthony Bregman de la Likely Story, Tobin Armbrust de la Exclusive Media şi Judd Apatow, prin Apatow Productions.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel