Premieră la Vocea României: Corina Cuniuc, refuz categoric să fie salvată

Premieră la Vocea României, vineri seară, în prima rundă de confruntări: o concurentă a refuzat ocazia să fie salvată de unul dintre ceilalți trei antrenori, după ce antrenorul său a optat pentru colega sa de duet.


Ioana Ignat și Corina Cuniuc, din echipa lui Marius Moga, au format primul duet care a evoluat pe scena concursului Vocea României, transmis de Pro TV, în faza de confruntări. Ele au interpretat piesa "Take Me To Church". 

Marius Moga a ales să meargă mai departe cu Ioana Ignat, iar Corina Cuniuc avea șansa să meargă mai departe dacă l-ar fi convins pe unul dintre ceilați trei antrenori că merită să rămână în concurs. Doar că tânăra a refuzat această oportunitate, precizând tranșant că, dacă a ieșit din echipa lui Moga, nu dorește să mai rămână în concurs.

Comentariile antrenorilor nu s-au lăsat așteptate: "Marius Moga a avut așa un impact asupra ei, încât nu mai vede pe altcineva, sau cam atât și-a dorit ea să fie la Vocea României", a comentat Smiley.

"Aș fi salvat-o. Și atunci când i-am spus "convinge-ne", am spus-o exact cu intenția de a o vedea dacă ea își dorește cu adevărat să meargă mai departe. Poate nu a avut destulă încredere in ea. Poate a simțit că nu va fi aleasă și a zis "mai bine contracarez eu prima, decât să fiu respinsă de două ori". Și a greșit", a spus și Loredana.

Tudor Chirilă a avut un comentariu tăios: "Mie îmi pare rău, că eu știu câți oameni la blind-uri și-au dorit să treacă mai departe și că există un concurent care probabil ar fi vrut să meargă mai departe și acum stă acasă și se uită la televizor. Și asta e păcat".

În schimb, Marius Moga a apreciat puterea concuretei din echipa sa de a zice "nu mai vreau altceva". 

Vocea Romaniei - sezonul 6: Ioana Ignat Corina Cuniuc – Take Me To Church pe vocearomaniei.protv.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel