PRELIMINARII EURO 2016. GRECIA - ROMÂNIA: PRIME record pentru "tricolori". Câți bani vor câștiga dacă se califică la EURO 2016

Foto: frf.ro
Foto: frf.ro

PRELIMINARII EURO 2016. GRECIA - ROMÂNIA. Președintele FRF, Răzvan Burleanu, și reprezentanții jucătorilor au ajuns la un acord cu privire la sistemul de premiere al "tricolorilor" în campania pentru calificarea la Campionatul European de Fotbal 2016.

De două ori mai mult ca în 2008

Gsp.ro scrie că, în urma negocierilor, fotbaliștii ar urma să împartă aproape 4 milioane de euro la finalul preliminariilor, dacă obțin biletele pentru Franța. Depinde însă și de modul în care s-ar reuși calificarea. Un titular ar putea să primească până la 200.000 de euro, de două ori mai mult decât recompensa maximă oferită pentru ultima calificare a României la un turneu final - la Campionatul European 2008.

Citește și: Premieră în istoria naționalei la meciul cu Grecia

Dacă însă "tricolorii" se califică la EURO 2016 după baraj, prima iniţială se reduce la jumătate, astfel că vor avea de împărţit 2 milioane de euro.

Un punct = 1.000 de euro

FRF a înfiinţat și un sistem paralel de premiere, bazat pe numărul de puncte obținut în grupa de calificare. Pentru fiecare punct adunat, un jucător va primi un bonus de 1.000 de euro, indiferent de adversarul întâlnit. Astfel, în eventualitatea în care România ar termina grupa cu maximum de puncte, un "tricolor" ar putea încasa încă 30.000 euro.

Bilete la business class

În afară de beneficiile financiare, jucătorii naționalei vor mai avea parte de încă două avantaje: Federaţia la va deconta stranierilor convocați biletele la business class şi tuturor jucătorilor - un număr fix de tichete la secţiunea VIP a Arenei Naţionale pentru rude sau prieteni.

Vezi și: Alarmă la națională! Un jucător poate rata meciul cu Grecia

Iată grila de premiere pentru jucătorii naționalei în campania de calificare la Campionatul European de Fotbal 2016:

Poziţie - Sumă

Loc 1 - 4 mil de euro
Loc 2 - 3,5 mil de euro
Loc 3 (calificare directă) - 3 mil de euro
Loc 3 (calificare după baraj) - 2 mil de euro

Citește și: Pițurcă a anunțat lotul de jucători pentru meciul cu Grecia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel