Predoiu, REVOLTAT: Și mai vrea să și candideze la Președinție!

Catalin Predoiu
Catalin Predoiu

Traian Băsescu nu a fost invitat la ceremonia de aniversare a 150 de ani de la înființarea Senatului. Decizia a fost luată prin consens, zice președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Acest scandal a fost comentat de Cătălin Predoiu, pe pagina sa Facebook, spunând despre Călin Popescu Tăriceanu că nu ar trebui să aibă pretenții de câștigare a unui loc la Cotroceni.

VEZI ȘI: PDL a iscat un scandal PNL-PSD în Senat din cauza lui Traian Băsescu

"Dl Tăriceanu argumentează refuzul invitației Președintelui Băsescu la aniversarea Senatului pe motiv că Președintele a militat pentru desființarea acestei camere. Îi reamintesc Președintelui Senatului că poporul s-a pronunțat prin Referendum asupra desființării camerei superioare. Pe argumentul său, dl Președinte al Senatului exclude poporul român de la sărbătorirea Senatului României. Este o declarație care sfidează indirect voința poporului și spiritul Constituției. Și mai vrea să și candideze la Președinție. Acesta nu este o pledoarie pentru sau împotriva unei persoane, ci pentru un principiu. Dl Tăriceanu a făcut înapoi drumul de la om de stat la dealer auto supărat că nu i se cumpără mașinile", a scris Cătălin Predoiu pe Facebook.

VEZI ȘI: "Băsescu trăiește o DRAMĂ". Ce s-a întâmplat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel