Predoiu, după ce Udrea și Videanu au ajuns la DNA: Se văd roadele

Liderul PNL Cătălin Predoiu spune, în contextul acuzațiilor aduse Elenei Udrea și lui Adriean Videanu de către DNA, că anchetele din ultima vreme ale justiției reflectă că "o treabă bine făcută începe să-și arate roadele".

"Poziția în care mă aflu mă obligă la o analiză lucidă. Se văd rezultatele unor eforturi care au durat ani de zile în ceea ce privește scrierea unor legi, adoptarea lor, aplicarea lor", a spus Cătălin Predoiu, joi seară, la Realitatea Tv.

"Ce se vede nu doar de azi de ieri, ci de câțiva ani de zile, e o mentalitate complet schimbată în bine a celor ce înfăptuiesc justiția. Nu mai au niciun fel de rezervă să ancheteze, să pună la îndoială, să demonstreze ,în temeiul legii, și cei care sunt chemați, judecătorii, să condamne acolo unde probele spun că trebuie să fie o condamnare", a mai declarat fostul ministru al Justiției.

Udrea, înlocuită la șefia PMP după lovitura DNA

Cătălin Predoiu a afirmat că procurorii au început o "chimioterapie" care "trebuie dusă până la capăt".

"Nu cred că avem a ne face griji. O treabă bine făcută începe să-și arate roadele, chiar dacă aceste roade înseamnă și o lacrimă în colțul ochiului. E trist pentru o națiune să-și vadă liderii chemați în felul ăsta să dea socoteală pentru fapte care în alte dosare s-au dovedit adevărate", a spus Predoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel